Am absolvit: facultate de studii economice (management), facultate de psihologie, curs de formatori, curs de asistent de educatoare Montessori (0-3 ani, 3-6 ani), Mind Learners Transformational Coaching Program.

Am învățat: de la toți instructorii de parenting cărora le-am organizat cursuri la Brașov (Otilia Mantelers, Urania Cremene, Monica Reu, Gaspar Gyorgy, Anca Iordache), de la specialiștii care au ținut conferințe sau cursuri în România (Dr Aletha Solter, Dr Michael Thompson, Larry Cohen, Dr Dan Siegel, Alfie Kohn), de la câteva sute de copii care au urmat Grădinița Heidi în cei peste 13 ani de când o conduc (și de la ei, școlari) și de la părinții lor, de la educatoarele care predau în grădiniță, de la oamenii cu care lucrez, de la părinții care vin la cursurile și conferințele de parenting pe care le susțin.

Am devenit: instructor al Aware Parenting Institute (condus de Dr Aletha Solter), psiholog în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională.

Am construit: Grădinița Heidi (din 2004), Academia Heidi (din 2012).

Am de spus despre mine:

Sunt o visătoare. Cel mai mult visez să schimb lumea. Imi plac prăjiturile cu cremă și băile fierbinți. Îmi plac așternuturile proaspete și să dorm mult dimineața. De cele mai multe ori sunt entuziasmată și fericită. Fără motive anume. Tocurile mi se par cel mai sexy accesoriu al unei femei, dar sunetul lor mă irită teribil. Îmi place să mănânc pe stradă. Mai ales porumb fiert. Imi plac lanurile de floarea soarelui și cele de maci. Imi plac florile desenate pe haine sau pe orice, bijuteriile cu flori și floricelele.  Trăiesc la țară, undeva lângă un oraș frumos. Cumpăr și port bijuterii colorate; mai ales cercei. Imi plac la nebunie copiii; pentru că pot orice. Aș vrea să văd toată lumea. De două ori. Fac curling din megapasiune. Mă entuziasmez repede și, uneori, îmi trece și mai repede. Pot să înțeleg mai multe puncte de vedere sau niciunul. Imi place verdele crud. Și albastrul, ca marea. De multe ori nu există gri. Imi plac filmele „inspirate din realitate”. Și Zorba, grecul. Aș vrea să știu să dansez vals și alte dansuri simandicoase. Nu-mi plac „cifrele” și aș vrea să pot face troc. Mă tot apuc de tenis, îmi tot dau seama că îmi place la nebunie. Când am timp citesc. Cel mai mult îmi place să citesc pe plajă. Imi place Vama Veche. Sunt atentă la detalii. Nu mi-aș cumpăra câine. Nu știu să calc haine. Ascult Nicu Alifantis, Muse, Killers, U2, Nouvelle Vague, Rolling Stones și multe melodii, care nu știu cui aparțin. Mă chinui extrem de tare să fiu punctuală, dar de foarte puține ori îmi iese. Când beau cafea mă agit tare și vorbesc mult. Sunt o șoferiță excelentă. Sunt misogină (adică, da, am o problemă cu femeile – cele care acceptă misoginismul). La bătrânețe o să călătoresc, o să fac caritate și o să scriu o carte despre viața mea. Țin tare mult la dulcea limbă românească, mai precis la pe în acuzativ, la i (să fie destul, dar nu prea mult), la voiam sau vream. Aș vrea să știu să pictez. Am un frate mai mic. Iau decizii repede; câteodată sunt pripită. Imi place cum sună pripită. Inainte să fac 2 sau 3 copii, o să merg în America de Sud; vreo 12 luni. Fac planuri de dragul de a le face. Pe hârtie, agende și cartoane colorate, scrise cu carioci. Îmi plac oamenii colorați și poveștile despre viață. Nu am o problemă să fur idei; doar că le ajustez. Am nevoie de timp cu mine. Vreau să îmi arate cineva stelele de-aproape. Nu obișnuiesc să mă plâng; întotdeaună văd și partea bună a lucrurilor. Imi plac elefanții mov.

Contactează-mă!

Nume*

E-mail*

Mesaj*